Energiezuinige woning

Profin heeft een unieke samenwerking met Energie in Huis om uw energierekening te verlagen. In uw hypotheek kunt u duurzame energiemaatregelen namelijk heel voordelig meefinancieren.

profin-financi__le-en-assurantieadviseurs_suniverse

Voor hetzelfde geld een energiezuinige woning

Profin adviseert u niet alleen over een goede financiering maar helpt u ook om uw woonlasten te verlagen. Onze partner Energie in Huis kijkt met welke maatregelen uw woning energiezuinig gemaakt kan worden. Energie in Huis voert de maatregelen uit en verzorgt het onderhoud: één aanspreekpunt dus. Profin bekijkt de mogelijkheden om de maatregelen direct mee te financieren in uw hypotheek. Geen centje pijn op uw spaarrekening maar wel een lagere energierekening!

 

“Energie in Huis regelt alles van A tot Z. Met een snelle en duidelijke offerte tot aan de installatie, inclusief eventuele nazorg.”
Meneer Olive, Berkel en Rodenrijs

 

Goede isolatie is de basis

De basis voor energiezuinig én comfortabel wonen is weinig warmteverlies. Dit kunt u bereiken door goede isolatie van uw gevel, dak en vloer. Afhankelijk van uw woning kunnen ook warmteterugwinninginstallaties voor warm water of mechanische ventilatie zinvol zijn. Met energiezuinig HR++ glas kunt u uw comfort verder verhogen.

Klik hier voor meer informatie over isolatie

Duurzame verwarming

Het grootste deel van uw energierekening is ruimteverwarming. Als uw woning goed geïsoleerd is, is het niet meer nodig om heel warm water door uw radiatoren te laten lopen. Een lagere aanvoertemperatuur is energiezuinig, behaaglijk en gezond (minder droge lucht). Energie in Huis
adviseert u graag over verschillende soorten warmtepompen en overige maatregelen waarmee u geheel of gedeeltelijk van het gas afkunt.

Klik hier voor meer informatie over warmtepompen

Duurzaam warm water

Na verwarming is warm water (douchen, in bad gaan etc) de grootste gasslurper. Afhankelijk van uw gezinssamenstalling en warmwaterconsumptie kunt u met een zonneboiler of warmtepompboiler besparen op uw gasverbruik. De overheid is van plan om gas zwaarder te belasten de komende jaren wat uw investering extra interessant maakt.

Klik hier voor meer informatie over zonneboilers

Duurzaam koken

Koken op gas is maar een klein deel van uw gasverbruik dus niet de meest interessante optie om flink te besparen. Als u de mooie ambitie heeft om helemaal van het gas af te gaan is koken op inductie een goed en energiezuinig alternatief.

Duurzame stroom

Zonnepanelen zijn populair en een goede investering om uw eigen stroom op te wekken als u een geschikt dak heeft. Naast uw bestaande elektriciteitsverbruik kunnen de zonnepanelen voordelige stroom voor een warmtepomp of warmtepompboiler opwekken als u voldoende panelen kwijt kunt. Als u zelf onvoldoende dakoppervlak heeft kan Energie in Huis u adviseren over de mogelijkheden om te participeren in projecten waar uw duurzame stroom door derden wordt opgewekt.

Klik hier voor meer informatie over zonnepanelen

 

“In totaal heb ik 5 verschillende leveranciers van zonnepanelen met elkaar vergeleken. ‘Energie in Huis’ scoorde goed op de prijs, maar ook qua informatievoorziening, reactiesnelheid op vragen en bij de aftersales deden ze het gewoon super. Kortom, ik ben superblij met deze investering en ook superblij met de kwaliteit en service van Energie in Huis. Helemaal top.”
Familie van der Weijden – Zwaag

 

Woningscan

Als u interesse heeft, kunt u zich hier aanmelden voor een woningscan op afstand door Energie in Huis. Energie in Huis bekijkt dan uw woning op afstand en belt u op voor een vrijblijvend intakegesprek. Als u het op prijs stelt werkt Energie in Huis de mogelijkheden verder uit in een persoonlijk aanbod.

Contact

Vragen of een afspraak maken?
Wij helpen u graag verder.

033 - 247 50 45

profin-050

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest