Hypotheken

Onafhankelijk hypotheekadvies

Kom bij ons langs voor een kosteloos intakegesprek t.w.v. €185,-.

Profin Financiële en Assurantieadviseurs_hypotheken_particulier Independer score - Profin financiële & assurantieadviseurs

Zorgvuldig
uitgekozen partners

Introductie

Een hypotheek die bij u past

Een hypotheek is een van de belangrijkste financiële verplichtingen die u aangaat in uw leven. U wilt dan ook zeker weten dat u een hypotheek vindt die perfect aansluit bij uw persoonlijke financiële situatie. Bij Profin helpen we u graag bij uw zoektocht en krijgt u onafhankelijk hypotheekadvies.

Niet alleen het voldoen aan de officiële toetsingsnormen is bepalend voor de keuze van de juiste hypotheek. Meerdere factoren hebben hier invloed op. Zo is de hoogte van het maandelijkse aflossingsbedrag zeer belangrijk. U wilt tenslotte ook een prettig leven blijven leiden. Samen met u kijken wij naar uw bestedingspatroon en uw totale financiële reikwijdte. Hierdoor kunnen wij u een goed financieel advies geven over een hypotheek die bij u en uw wensen past.

Onafhankelijk hypotheekadviseur

Profin opereert als volstrekt onafhankelijk adviseur in de markt. Zo kunnen wij een breed scala aan producten van diverse gerenommeerde aanbieders voorleggen.  Samen met u bepalen we welke hypotheekverstrekker het product levert dat het best bij uw wensen past. Onafhankelijkheid staat bij ons voorop en dat merkt u als consument.

Energiezuinige wonen

Profin heeft een unieke samenwerking met Energie in Huis om uw energierekening te verlagen. In uw hypotheek kunt u duurzame energiemaatregelen namelijk heel voordelig meefinancieren.

Meer info

Werkwijze

Wat kan Profin voor u betekenen?

Onze hypotheekadviseurs nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Dit oriënterende gesprek is vanzelfsprekend vrijblijvend. We bekijken samen met u uw wensen en doelstellingen. Als u besluit met ons in zee te gaan, dan begeleiden wij u graag in het totale hypotheektraject. Dit start met het maken van een goede inventarisatie van uw gegevens en uw persoonlijke wensen. Maar onze dienstverlening gaat veel verder. Van aankoopbegeleiding en het beoordelen van uw koop- of verkoopcontract tot en met de belastingaangifte.

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren over welke hypotheek het beste voor u is, volgen wij vijf stappen. Deze stappen leiden u naar een goed en duidelijk hypotheekadvies.

1

Inventarisatie

We beginnen met uw persoonlijke situatie. Want pas als we uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen we u van een goed hypotheekadvies voorzien.

2

Advies

Aan de hand van uw persoonlijke situatie geven wij u een advies dat bij uw specifieke situatie past.

3

Selecteren

Nadat we hebben bekeken welke oplossing het beste aansluit bij uw situatie en wensen, gaan we op zoek naar een passende hypotheek. Wij kunnen hierbij kiezen uit meer dan 30 geldverstrekkers.

4

Dossier completeren

De offerte van uw keuze gaan wij uitgebreid met u bespreken. Wij beantwoorden al uw vragen zodat er geen onduidelijkheden meer zijn. Geldverstrekkers willen veel informatie van u. Wij zorgen ervoor dat het proces om het dossier compleet te maken vlekkeloos verloopt. Wij houden belangrijke data in het aankoopproces goed in de gaten zodat u geen onnodige risico's loopt.

5

Afronden

De notaris zorgt dat uw aankoop en hypotheek definitief wordt. Daarom controleren wij voordat u naar de notaris gaat de juridische documenten en de notarisafrekening. Natuurlijk kan uw persoonlijke situatie in de toekomst veranderen. Mogelijk past de hypotheek dan niet meer bij uw persoonlijke situatie en wensen. Ook in de toekomst zijn wij graag bereid u van advies te voorzien en zorgen wij er voor dat, indien nodig, uw hypotheek wordt aangepast.

Kwaliteitswaarborgen

Betrouwbaar hypotheekadvies

Profin is aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening door te investeren in permanente educatie en certificering van zowel onze medewerkers als onze organisatie als geheel.

adfiz-waarborg_1 rpa seh-waarborg_1 kifid-waarborg_1 Logo_Basis_Kader_PMS afm
Independer score - Profin financiële & assurantieadviseurs

Independer

Wat cliënten over onze financiële adviseurs zeggen

Kosten

Kosten hypotheekadvies

Wij houden van transparantie. Onze kosten zijn helder en worden vooraf aan u bekend gemaakt. De hiernaast staande kosten hebben betrekking op onze standaard dienstverlening. Wij maken echter graag een offerte op maat die is aangepast aan uw specifieke vragen en wensen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons dienstverleningsdocument.

 

kosten-pensioenen_v2

Contact

Neem vrijblijvend contact op met onze hypotheekadviseurs

033 - 247 50 45

profin-050

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.