Profin

Voor al uw vragen over verzekeringen, pensioenen en hypotheken

Profin-Financiële-en-Assurantieadviseurs_Over_Ons

Over ons

Met een persoonlijke benadering en toekomstgerichte visie

Vanaf de oprichting van Profin in 1988 staat de vertrouwensrelatie met al onze particuliere en zakelijke klanten centraal. Ruim 3.000 particuliere- en zakelijke cliënten zijn tevreden over onze persoonlijk en transparante werkwijze. Wij zijn een geheel onafhankelijke adviseur en hebben nooit belang bij de keuze voor een bepaald product of verzekeraar.

Profin zet zich in voor duidelijke financiële producten. Wij voeren al jarenlang gesprekken met diverse verzekeraars om tot meer openheid richting de consument te komen. Zo zorgen wij ervoor dat u weet waar u aan toe bent en u geen financiële regelingen treft waar u achteraf gezien niets aan heeft.

Profin hanteert een persoonlijke en open benadering. Zo staan onze adviseurs dagelijks klaar om onze cliënten te begeleiden in een breed scala aan financiële en verzekeringsvraagstukken, voor nu en voor de toekomst. Samen met u kijken wij naar uw situatie en wensen en welke oplossing het beste bij u past. Wij nodigen u graag uit het zelf te ervaren.

Kwaliteitswaarborgen

Kwaliteit staat centraal

Profin is aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening door te investeren in permanente educatie en certificering van zowel onze medewerkers als onze organisatie als geheel.

adfiz-waarborg_1

Branchevereniging Adviz

Profin is lid van Adfiz, dé branchevereniging van onafhankelijke financiële intermediairs in Nederland. Financieel dienstverleners die lid zijn van Adfiz kiezen er met hun lidmaatschap actief en vrijwillig voor te voldoen aan een aantal lidmaatschapseisen. Deze eisen maken hen onderscheidend in de markt en geven de consument meer zekerheid. Leden van Adfiz houden zich onder meer aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit.

seh-waarborg_1

De Stichting Erkend Hypotheekadviseur

helpt consumenten bij het vinden van deskundig hypotheekadvies. Zij reikt hiertoe het keurmerk Erkend Financieel Adviseur uit aan financieel adviseurs die aantoonbaar genoeg kennis en ervaring hebben op het gebied van hypotheekadvies. De adviseur wordt jaarlijks getraind op het gebied van duurzaam integraal financieel advies dat verder kijkt dan de hypotheek alleen. Deze erkenning is persoonsgebonden en geeft u als consument de waarborg van een deskundige hypotheekadviseur.

rpa

Registerpensioenadviseur (RPA)

Professionaliteit, deskundigheid, integriteit en onafhankelijkheid. Dat zijn de kernwaarden van de Registerpensioenadviseur (RPA). De RPA heeft diepgaande kennis op het gebied van individuele en (semi-)collectieve pensioenregelingen in actuariële, financiële, juridische en fiscale zin. De RPA beschikt over voldoende (actuele) kennis en vaardigheden om te adviseren en te communiceren over het ontwerpen, wijzigen, introduceren en beheren van pensioenregelingen en andere inkomensvoorzieningen.

afm

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) voert de Wet financieel toezicht (Wft) uit en houdt toezicht op de deskundigheid en integriteit van de dienstverlening van financiële adviseurs. Om te kunnen adviseren en te bemiddelen in financiële producten is een vergunning vereist. Profin heeft een vergunning voor Hypotheken, Schadeverzekeringen, Levensverzekeringen en Pensioenen. Het vergunningnummer van Profin is 12004222.

kifid-waarborg_1

Kifid

Ons kantoor besteedt voortdurend grote zorg aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent. Als dat zo is horen we dat graag van u, want klachten over onze dienstverlening nemen wij zéér serieus. Zo kennen wij een interne klachtenprocedure en zijn wij aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). Het aansluitnummer van Profin is 300.001748.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Profin wil altijd op een sociaal verantwoorde manier zaken doen

Door maatschappelijk verantwoord ondernemerschap (MVO) ondersteunen wij goede doelen, cultuur, vrijwilligerswerk en duurzaamheid. De afgelopen jaren heeft Profin onder meer de volgende projecten en organisaties kunnen helpen:

Profin is partner van MVO Nederland

mvo

Profin ondersteunt de volgende organisaties

barcode logo-bws033 open-oog tulpenrallye vumc

Contact

Maak een afspraak of neem contact op met een van onze adviseurs.

033 - 247 50 45

profin-061

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest