Verzekeringen

Goed verzekerd en gerust door het leven

Profin Financiële en Assurantieadviseurs_verzekeringen_particulier

Zorgvuldig
uitgekozen partners

Introductie

 

Verzekeren is mensenwerk

De keuze voor een passende verzekering is afhankelijk van veel factoren en is niet alleen een kwestie van de laagst mogelijke premie. Het is belangrijk dat wij u zo goed mogelijk leren kennen en nemen daar de tijd voor. In een persoonlijk gesprek maken wij samen met u een inschatting welke risico’s u zelf kunt en wilt dragen en voor welke risico’s het verstandig is een verzekering te overwegen.

Persoonlijk gericht advies

Met uw persoonlijke situatie en wensen als uitgangspunt geven wij u verzekeringsadvies op maat. Wij kunnen snel en efficiënt inspelen op veranderingen die zich in uw leven voordoen. En mocht u onverhoopt met een schade worden geconfronteerd, dan staan wij u met raad en daad terzijde.

Werkwijze

Wat Profin voor u kan betekenen

Onze verzekeringsadviseurs nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Wij bekijken samen met u uw wensen en situatie. Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, volgen wij vijf stappen.  Deze stappen leiden naar een overzichtelijk verzekeringsadvies.

1

Orienteren

We beginnen met uw persoonlijke situatie. Want pas als we uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen we u van een goed verzekeringsadvies voorzien.

2

Advies

Aan de hand van uw persoonlijke situatie geven wij u een advies dat bij uw specifieke situatie past en vergelijken verschillende verzekeraars zodat wij met een aanbieding komen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

3

Afronden

Voor het afsluiten van een verzekeringspakket is meestal een aanvraagformulier nodig, maar veel vaker kan het aanvraagproces volledig digitaal. Wij begeleiden u bij het afsluiten van het verzekeringspakket en controleren de polisdocumenten.

4

Schade claimen

Niets is vervelender dan schade. Wij begeleiden u bij het invullen van de schadeaangifte en zorgen ervoor dat de schadeclaim door de verzekeraar correct en tijdig wordt afgewikkeld. Dat doen wij kosteloos.

5

Actueel houden

Natuurlijk kan uw persoonlijke situatie in de toekomst veranderen. Mogelijk past het verzekeringspakket dan niet meer bij uw persoonlijke situatie en wensen. Ook in de toekomst zijn wij graag bereid u van advies te voorzien en zorgen wij er voor dat uw verzekeringspakket wordt aangepast.

Kwaliteitswaarborgen

Betrouwbaar verzekeringsadvies

Profin is aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening door te investeren in permanente educatie en certificering van zowel onze medewerkers als onze organisatie als geheel.

adfiz-waarborg_1 rpa seh-waarborg_1 kifid-waarborg_1 Logo_Basis_Kader_PMS afm

Independer

Wat cliënten over onze financiële adviseurs zeggen

Kosten

Kosten verzekeringsadvies

Wij houden van transparantie. Onze kosten zijn helder en worden vooraf aan u bekend gemaakt. Voor de meeste schadeverzekeringen ontvangen wij een vergoeding van de verzekeraar voor het beheren van uw verzekeringspakket. Wij brengen u dan geen extra kosten in rekening. Voor sommige producten, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering, is het ontvangen van een vergoeding van de verzekeraar verboden. In dat geval maken wij graag een offerte op maat die is aangepast aan uw specifieke vragen en wensen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons dienstverleningsdocument.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met onze verzekeringsadviseurs

033 - 247 50 45

Profin-Financiële-en-Assurantieadviseurs_-Bert_van_Roozendaal

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest