Op zoek naar een huis op de juiste plek?

content-9

MAAK KENNIS MET GOVAERT MAKELAARDIJ, VERHUUR EN BEHEER

Veel van onze hypotheekgesprekken gaan over de mogelijkheden die onze relaties hebben om een woning te kopen of te huren. Maar dan? Hoe vindt je een passende woning? Ook daarvoor hebben wij een prima oplossing!

Want ben je net zo enthousiast over de stad Amersfoort? Wil je graag mooi en comfortabel wonen? Dan adviseren wij om contact op te nemen met Govaert Makelaardij, Verhuur en Beheer. Zij kennen de weg, weten wat telt, en zijn je graag van dienst. De ervaren mannen en vrouwen van Govaert denken met je mee en doen het graag net een beetje anders!

Kortom, vertel Govaert wat je plannen zijn! Voor het verkopen, aankopen of een taxatie bel met het team Makelaardij op 033-4630444 of stuur een mail naar oginfo@govaert.nl Voor verhuur bel je met team Verhuur&Beheer op 033-4630950 of stuur een mail naar verhuur@govaert.nl

En natuurlijk willen wij je bij Profin helpen aan een passende hypotheek! Wij geven je een eerlijk advies zodat de maandelijkse lasten in alle scenario’s betaalbaar blijft. Ook onze persoonlijke werkwijze ervaren? De hypotheekadviseurs van Profin staan voor je klaar!

 

Contact

Vragen of een afspraak maken?
Wij helpen u graag verder.

033 - 247 50 45

profin-050

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest