Goed én slecht nieuws, maar zorgverzekeringen vergelijken loont!

profin_financiele_en_assurantieadviseurs_premie_zorgverzekering_2019_A

Op het allerlaatste moment hebben de prijsvechters op het gebied van zorgverzekeringen hun premies bekend gemaakt. Tijd om de balans op te maken van de zorgverzekering premies voor 2019. Het goede nieuws is dat de gemiddelde premieverhoging van € 124 die het kabinet in september had voorspeld te hoog is ingeschat. Het slechte nieuws is natuurlijk dat de premies wel gewoon stijgen.

 

Premiestijging

Voor de basisverzekering in 2019 is de gemiddelde stijging € 6,41 euro per maand, dat is bijna € 77 op jaarbasis. De gemiddelde zorgpremie komt dan uit op € 118,34 per maand bij een eigen risico van € 385.

 

Zorgtoeslag 2019 lager

De zorgtoeslag is een bijdrage van de overheid in de kosten van uw zorgverzekering. De hoogte van de zorgtoeslag is afhankelijk van je inkomen. Nu de zorgverzekering premies minder hoog zijn dan ingeschat door het kabinet zal de zorgtoeslag in 2019 lager zijn.

 

Verzekeringen vergelijken loont

Een zorgverzekering is niet een verzekering die je moet selecteren op prijs, maar op voorwaarden. Toch zijn de prijsverschillen tussen de verschillende zorgverzekeraars groter dan ooit. In 2019 is het verschil tussen de duurste en goedkoopste zorgverzekering € 423 op jaarbasis! En dat voor een basisverzekering waarvan de dekking wettelijk is bepaald door de overheid en dus voor iedereen hetzelfde is. Het loont daarom zeker de moeite om je zorgverzekering te vergelijken.

 

De Profin ZorgVoordeelPolis 2019 óf de beste aanbiedingen vergelijken?

Op zoek naar een betaalbare zorgverzekering met uitstekende voorwaarden? Profin heeft in samenwerking met Aevitae en VGZ Verzekeringen de ZorgVoordeelPolis ontwikkeld. Vergelijken en eenvoudig afsluiten? Klik dan hier.

Liever vergelijken op basis van alle voorwaarden? Wij zijn druk bezig om de voorwaarden van alle 65 verschillende zorgverzekeraars in kaart te brengen en een selectie te maken van de beste aanbiedingen. Met  de Profin Zorgvergelijker vergelijkt u de premies en voorwaarden, waarna u de polis van uw keuze direct kan afsluiten.

 

De Zorgvergelijker is nu live, klik hier

Contact

Vragen of een afspraak maken?
Wij helpen u graag verder.

033 - 247 50 45

Profin Financiële en Assurantieadviseurs_René van der Borch tot Verwolde

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest