Maak kennis met MovementGym!

MOVEMENTGYM

HOE VERZEKER JE DE BESTE SPORTCLUB VAN NEDERLAND?

Op 1 januari van dit jaar opende MovementGym in Amersfoort haar deuren na een lange aanloop met een indrukwekkende verbouwing van een iconisch pand in Amersfoort. Maak kennis met de beste sportclub van Nederland!

Niet zo maar een sportschool

MovementGym is een bijzondere plek om te sporten. Niet alleen om het unieke pand van maar liefst 5 verdiepingen waarin zij gevestigd zijn maar vooral door de persoonlijke benadering en de uitstekende faciliteiten. Kortom de High-End sportschool van Amersfoort. MovementGym is de plek voor premium fitness, wellness, gezondheid en ontspanning. Klik op deze link en ga direct naar de website.

Kennismakingsaanbod

Nog beter is het om MovementGym zelf te ervaren. Voor de relaties van Profin heeft MovementGym een speciaal aanbod. Stuur een mail naar gym@movementamersfoort.nl en vraag naar het aanbod voor Profin.

Onze verzekeringsoplossing

Maar hoe verzeker je een sportschool van 5 verdiepingen met sportfaciliteiten, wellness, een fysio, kapper, kinderopvang en een restaurant? Daar is maar één manier voor en dat is persoonlijk contact. Samen met de eigenaren hebben wij een grondige inventarisatie gemaakt van de risico’s en gekeken naar manieren om door middel van preventie risico’s te verminderen. Ook is er gekeken naar de financiële mogelijkheden om een financieel eigen risico goed in kaart te brengen. De zoektocht naar een passende verzekeraar wordt op die manier een stuk eenvoudiger. Ook bij de laatste stappen, inspectie door verzekeraar, verzekeringseisen van leveranciers, blijven wij onze relaties begeleiden.

Ook eens een onze persoonlijke werkwijze ervaren? De verzekeringsadviseurs van Profin staan voor je klaar!

 

Contact

Vragen of een afspraak maken?
Wij helpen u graag verder.

033 - 247 50 45

profin-050

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest