Het risico dat je product of dienst schade toebrengt

Verzeker je tegen schade door jouw product of dienst

Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Ook bij het zakendoen. Een fout kan grote gevolgen hebben en kan jouw relatie (financiële) schade toebrengen. Voor je het weet heb je een schadeclaim binnen. Lees in dit artikel alles over schade en aansprakelijkheid voor ondernemers.

Ter informatie: Dit artikel is onderdeel van onze TIP-TOP 15 aandachtspunten voor (startende) ondernemers. Ben jij ondernemer of ZZP’er? Schrijf je onder aan deze pagina in en voorkom zakelijke risico’s!

 

Bescherm jezelf tegen financiële gevolgen

Om je te beschermen tegen de financiële gevolgen hiervan sluit je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering en/of een beroepsaansprakelijkheidsverzekering af. Heb je medewerkers in dienst, dan ben je als werkgever aansprakelijk voor de schade als een medewerker bijvoorbeeld gewond raakt tijdens het werk. Ook dat risico verzeker je met je bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.

Tip: Jouw bedrijfsactiviteiten bepalen de prijs van je verzekering en de dekking (in verzekeringstaal: de verzekerde hoedanigheid) Zorg daarom altijd dat je een wijziging van je bedrijfsactiviteiten bij je verzekeringsadviseur meld. Dan blijf je goed verzekerd.

Wil je niet dat door een fout, ongeluk of schade de continuïteit van je onderneming plots in het geding komt? Wij delen 30 jaar kennis en ervaring in het begeleiden van (startende) ondernemers. 

 

Ik wil de TIP-TOP-15 ook graag ontvangen op:
Meld je aan!

 

Contact

Vragen of een afspraak maken?
Wij helpen u graag verder.

033 - 247 50 45

Profin Financiële en Assurantieadviseurs_René van der Borch tot Verwolde

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest