FINANCIEEL ADVIES voor startende ondernemers

Zekerheid voor uw bedrijf

Profin Financiële en Assurantieadviseurs_verzekeringen_zakelijk

Zorgvuldig
uitgekozen partners

Introductie

Deskundig financieel advies voor startende ondernemers

Al ruim dertig jaar geven wij financieel advies aan meer dan 3.000 particuliere en zakelijke relaties. Onze adviseurs staan dagelijks klaar voor onze cliënten met onafhankelijk advies. Door onze ervaring in de financiële markt en een heldere, toekomstgerichte visie kunnen wij u een onafhankelijk advies geven over zowel hypotheek, pensioen als verzekering.

 

Onafhankelijk assurantieadvies

Profin is een volstrekt onafhankelijke assurantieadviseur. Verreweg de meeste ondernemingen maken gebruik van de diensten van een onafhankelijke adviseur voor verzekeringsvraagstukken. Als reden van deze keuze noemen de ondernemers de specifieke vakkennis, de betrokkenheid en de persoonlijke aandacht van de adviseur.

 

 

Werkwijze

Wat kan Profin voor u betekenen

In een persoonlijk gesprek brengen wij uw bedrijfssituatie in kaart en inventariseren wij welke risico’s u loopt. Onze adviseurs helpen u graag met een passende oplossing voor zowel u als ondernemer als voor uw onderneming.

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, volgen wij vijf stappen. Deze stappen leiden naar een overzichtelijk assurantieadvies.

1

Inventarisatie

2

Onderzoek

3

Advies

4

Productselectie

5

Afronden

6

Actueel houden

Kwaliteitswaarborgen

Betrouwbaar assurantieadvies

Profin is aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening door te investeren in permanente educatie en certificering van zowel onze medewerkers als onze organisatie als geheel.

adfiz-waarborg_1 rpa seh-waarborg_1 kifid-waarborg_1 Logo_Basis_Kader_PMS afm

Independer

Wat cliënten over onze financiële adviseurs zeggen

Kosten

Advieskosten financieel advies

Wij houden van transparantie. Het eerste advies en intakegesprek is gratis. Verder zijn onze kosten zijn helder en worden vooraf aan u bekend gemaakt. Wij maken raag een offerte op maat die is aangepast aan uw specifieke vragen en wensen. Voor meer informatie en een inzicht in de kosten die betrekking hebben op onze standaard dienstverlening verwijzen we u naar ons dienstverleningsdocument.

Contact

Wij zijn u graag behulpzaam met een passende oplossing voor uw onderneming en voor u.

033 - 247 50 45

Profin-Financiële-en-Assurantieadviseurs_-Bert_van_Roozendaal

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest