Verzekeringen

Zekerheid voor uw bedrijf

Profin Financiële en Assurantieadviseurs_verzekeringen_zakelijk

Zorgvuldig
uitgekozen partners

Introductie

Bedrijfsverzekeringen

Zakelijke risico’s en de bijbehorende verzekeringen zijn een complexe materie. Welke bedrijfsverzekeringen u nodig heeft is afhankelijk van uw sector, de risico’s en welke risico’s u kunt en wilt dragen. Zo kan een forse brand of een aansprakelijkheidsclaim een zware impact hebben op de liquiditeit van uw onderneming en kan dit zelfs leiden tot een faillissement.

Onafhankelijk assurantieadvies

Profin is een volstrekt onafhankelijke assurantieadviseur. Verreweg de meeste ondernemingen maken gebruik van de diensten van een onafhankelijke adviseur voor verzekeringsvraagstukken. Als reden van deze keuze noemen de ondernemers de specifieke vakkennis, de betrokkenheid en de persoonlijke aandacht van de adviseur.

Werkwijze

Wat kan Profin voor u betekenen

In een persoonlijk gesprek brengen wij uw bedrijfssituatie in kaart en inventariseren wij welke risico’s u loopt. Onze verzekeringsadviseurs helpen u graag met een passende verzekeringsoplossing voor zowel u als ondernemer als voor uw onderneming.

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, volgen wij vijf stappen. Deze stappen leiden naar een overzichtelijk assurantieadvies.

1

Oriënteren en risico-inventarisatie

We beginnen met een gesprek over uw bedrijf, uw activiteiten, financiële positie en uw risicobereidheid. Alleen dan kunnen we u van een goed verzekeringsadvies voorzien.

2

Advies

Aan de hand van uw specifieke situatie geven wij u een advies dat bij u past en vergelijken verschillende verzekeraars zodat wij met een aanbieding komen met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Wij kunnen gebruik maken van gespecialiseerde verzekeraars die niet voor iedereen rechtstreeks toegankelijk zijn.

3

Afronden

Voor het afsluiten van een verzekeringspakket is meestal een aanvraagformulier nodig, maar veel vaker kan het aanvraagproces volledig digitaal. Wij begeleiden u bij het afsluiten van het verzekeringspakket en controleren de polisdocumenten.

4

Schade claimen

Niets is vervelender dan schade. Wij begeleiden u bij het invullen van de schadeaangifte en zorgen ervoor dat de schadeclaim door de verzekeraar correct en tijdig wordt afgewikkeld.

5

Actueel houden

Natuurlijk kunnen de omstandigheden binnen een bedrijf in de toekomst veranderen. Mogelijk past het verzekeringspakket dan niet meer bij uw bedrijf en wensen. Ook in de toekomst zijn wij graag bereid u van advies te voorzien en zorgen wij er voor dat, indien nodig, uw verzekeringspakket wordt aangepast.

Kwaliteitswaarborgen

Betrouwbaar assurantieadvies

Profin is aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening door te investeren in permanente educatie en certificering van zowel onze medewerkers als onze organisatie als geheel.

adfiz-waarborg_1 rpa seh-waarborg_1 kifid-waarborg_1 Logo_Basis_Kader_PMS afm

Independer

Wat cliënten over onze financiële adviseurs zeggen

Kosten

Advieskosten bedrijfsverzekering

Wij houden van transparantie. Onze kosten zijn helder en worden vooraf aan u bekend gemaakt. Voor de meeste schadeverzekeringen ontvangen wij een vergoeding van de verzekeraar voor het beheren van uw verzekeringspakket. Wij brengen u dan geen extra kosten in rekening.  Het is ook mogelijk om  ons te betalen voor het advies en beheer van uw verzekeringspakket, wij zien dan af van de vergoeding van de verzekeraar. In dat geval maken wij graag een offerte op maat die is aangepast aan uw specifieke vragen en wensen.

Contact

Wij zijn u graag behulpzaam met een passende verzekeringsoplossing voor uw onderneming en voor u.

033 - 247 50 45

profin-061

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest