Pensioenen

Een goed pensioen voor uw werknemers

Profin Financiële en Assurantieadviseurs_werknemerspensioen_zakelijk

Zorgvuldig
uitgekozen partners

Introductie

Onafhankelijk pensioenadvies

Pensioen is een belangrijke arbeidsvoorwaarde voor uw werknemers. Met de terugtredende overheid neemt het belang van goede pensioenvoorzieningen alleen maar toe.

Wij geloven dat iedereen een financieel onbezorgd leven verdient. In veel branches geldt een verplicht gestelde pensioenregeling waarbij u aangesloten bent bij een pensioenfonds. Maar wat als uw bedrijf buiten deze branches valt? Als u toch voor een goede pensioenvoorziening voor uw werknemers wilt zorgen?

Pensioen is een complex onderwerp en de keuzes die u kunt maken zijn legio. Het is verstandig hiervoor een gespecialiseerde adviseur in de arm te nemen.

Profin_TreQant is onafhankelijk adviseur en bemiddelaar bij bedrijfspensioenen. Uitgaand van uw bedrijf, uw situatie en uw wensen vergelijken wij een groot aantal financiële producten en aanbieders. Samen met u bekijken wij wat de beste pensioenregeling is voor zowel uw bedrijf als voor uw medewerkers. Wij begeleiden u in het gehele adviestraject. Van het opzetten van de pensioenregeling, het sluiten en verlengen van de contracten tot het beheren van de regeling.

Werkwijze

Wat kan Profin voor u betekenen

Onze pensioenadviseurs nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek. Wij inventariseren uw wensen, doelstellingen en mogelijkheden om tot een goede pensioenoplossing te komen die past bij uw bedrijf.

Om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren, volgen wij zes stappen.  Deze stappen leiden naar een overzichtelijk pensioenadvies.

Onze pensioencommunicatie

Een goede pensioenoplossing kan niet zonder pensioencommunicatie. Wij zorgen dat uw medewerkers meer waardering krijgen voor uw investering in de pensioenregeling door onze Pensioenbij oplossing. Met uw eigen Pensioenbij-website kunnen medewerkers snel alle informatie vinden van de regeling, wijzigingen doorgeven en individuele pensioenberekeningen maken en hiermee inzicht krijgen in de hoogte van hun pensioen bij pensionering, bij overlijden en arbeidsongeschiktheid.

1

Inventarisatie

We beginnen met een gesprek over uw wensen en doelstellingen van uw onderneming. Want pas als we uw bedrijfssituatie goed kennen, kunnen we u van een goed pensioenadvies en een passende pensioenregeling voorzien.

2

Onderzoek

Wij onderzoeken of een verplichte pensioen- en cao-regeling voor u van toepassing is in de sector waar u actief in bent. Omdat een pensioenregeling een langdurige verplichting is onderzoeken wij ook of de regeling betaalbaar is.

3

Advies

Aan de hand van uw wensen en doelstellingen, uw bedrijfssituatie en onze onderzoeksresultaten geven wij u een advies voor een passende pensioenregeling.

4

Productselectie

Wij geven een aanbeveling welke pensioenuitvoerder uw pensioenregeling het beste kan uitvoeren aan de hand van een uitgebreide productvergelijking.

5

Afronden

We bespreken het advies en aanbeveling voor een pensioenuitvoerder en zorgen er voor dat de juridische documenten in orde zijn. Wij informeren uw medewerkers over de pensioenregeling.

6

Actueel houden

Wij zorgen dat u uw pensioenregeling eenvoudig actueel kan houden bij in- en uitdienstmeldingen en salariswijzigingen. Wij houden u op de hoogte over alle belangrijke wijzigingen en ondersteunen u bij pensioenvragen van uw werknemers.

Kwaliteitswaarborgen

Betrouwbaar pensioenadvies

Profin is aangesloten bij diverse brancheorganisaties. Daarnaast waarborgen wij de kwaliteit van onze dienstverlening door te investeren in permanente educatie en certificering van zowel onze medewerkers als onze organisatie als geheel.

adfiz-waarborg_1 rpa seh-waarborg_1 kifid-waarborg_1 Logo_Basis_Kader_PMS afm

Independer

Wat cliënten over onze financiële adviseurs zeggen

Kosten

Kosten pensioenadvies

Wij houden van transparantie. Onze kosten zijn helder en worden vooraf aan u bekend gemaakt.  Wij maken raag een offerte op maat die is aangepast aan uw specifieke vragen en wensen. Voor meer informatie  en een inzicht in de kosten die betrekking hebben op onze standaard dienstverlening verwijzen we u naar ons dienstverleningsdocument.

Contact

Neem vrijblijvend contact op met onze pensioenadviseurs.

033 - 247 50 45

Profielfoto 3

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest