Wonen op de Lichtenberg in Amersfoort

hypotheek op de lichtenberg

Het zal veel Amersfoorters niet ontgaan zijn dat er binnenkort nieuwe woningen gebouwd zullen worden bovenop de Lichtenberg. De 60 woningen komen in de plaats van het voormalige ziekenhuis. De eerste kavels zijn al verkocht maar later dit jaar zullen er meer woningen in de verkoop komen. We houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen van dit project op onze wonen op de Lichtenberg website.

 

De kavels op de Lichtenberg

Er zijn diverse kavels waarop je jouw toekomstige huis kan bouwen. Er zijn 21 vaste kavels en 6 vrije gebieden. In de vrije gebieden kan je aangeven hoe groot jouw kavel zou moeten zijn. Je maakt jouw eigen ontwerp en bespreekt deze met de stadsbouwmeester. Op de vaste kavels zullen alleen vrijstaande woningen komen te staan maar op de vrije kavels is het mogelijk om een twee-onder-een-kap te bouwen.

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap bouwen

De woningen worden in zogenaamd Collectief Particulier Opdrachtgeverschap ontwikkeld. Dit betekent dat particulieren samen het appartementencomplex kunnen ontwikkelen. Hierbij zijn wel enige richtlijnen vastgelegd in de voorwaarden. Voor deze samenwerking met jouw nieuwe buren wordt een vereniging opgericht, deze zal ondersteund worden door een professionele begeleider.

 

Hypotheekadvies bij de buren

Met onze ingang aan de Utrechtseweg en onze achtertuin aan de Vondellaan kijken wij uit over de nieuwe kavels. Wij willen  jou als geïnteresseerde dan ook graag financieel informeren bij de aankoop van een kavel voor het bouwen je droomhuis.

 

Onafhankelijk hypotheekadvies

Profin opereert als volstrekt onafhankelijk adviseur in de markt. Zo kunnen wij een breed scala aan producten van diverse gerenommeerde aanbieders voorleggen.  Samen met u bepalen we welke hypotheekverstrekker het product levert dat het best bij uw wensen past. Onafhankelijkheid staat bij ons voorop en dat merkt u als consument.

Neem contact met ons op

Afspraak maken

Telefoonnummer 033 - 247 50 45

Hypotheken

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de financiële markt. Onze financieel adviseurs delen graag hun kennis met jou.

Terug naar overzicht

Contact

Vragen of een afspraak maken?
Wij helpen u graag verder.

033 - 247 50 45

Profin Financiële en Assurantieadviseurs_René van der Borch tot Verwolde

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest