De jaarlijkse Pensioen3daagse is weer van start

Profin financiële en assurantieadviseurs - pensioentekort

Op 6 november is de jaarlijkse Pensioen3daagse weer van start gegaan. De Pensioen3daagse is een initiatief van Wijzer in Geldzaken (onderdeel van het Ministerie van Financiën) om het pensioenbewustzijn te vergroten.

 

Ga in gesprek met onze gecertificeerde pensioenadviseurs

Heeft u een vraag over uw pensioen, dan staan de gecertificeerde pensioenadviseurs van Profin u graag te woord. Maak gerust een afspraak voor een kennismakings-/oriëntatiegesprek. Om nog beter voorbereid te zijn heeft Wijzer in Geldzaken een ‘Pensioentool’ ontwikkeld. Jaarlijks maken ruim 80.000 consumenten gebruik van deze online vragenlijst die helder weergeeft waar u mogelijk een pensioentekort heeft.

 

Een gedegen pensioenadvies op basis van uw toekomstplannen?

Een pensioentekort is niet alleen afhankelijk van de hoogte van uw pensioeninkomen maar heeft alles te maken met uw toekomstige plannen en uitgaven. In uw huidige huis blijven wonen? Verkopen en huren? Wilt u na uw pensioen meer of minder te besteden hebben? In veel gevallen geeft een berekening van uw huidig en toekomstig netto besteedbaar inkomen een goed inzicht in de situatie. De adviseurs van Profin kunnen u adviseren of en zo ja hoe u uw toekomstplannen kunt realiseren.

 

Wij zijn het gehele jaar bereikbaar…

Neem vrijblijvend contact met ons op. O ja, bij Profin kunt u natuurlijk altijd terecht voor vragen over uw pensioen, dat is niet beperkt tot 3 dagen in november.

 

Neem contact met ons op

Afspraak maken

Telefoonnummer 033 - 247 50 45

Contact

Vragen of een afspraak maken?
Wij helpen u graag verder.

033 - 247 50 45

Profin Financiële en Assurantieadviseurs_René van der Borch tot Verwolde

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest