Hypotheken

Hypotheek voor de Groene Hoogte

hypotheek-voor-de-groene-hoogte

Centraal gelegen in Nederland aan de oostzijde van Soesterberg ligt een bosgebied op het voormalig terrein van Kontakt der Kontinenten. Hier verrijst de komende jaren een unieke woonbuurt ‘De Groene Hoogte’ met een grote diversiteit aan woningtypen.

Zo komen er starterswoningen, rijwoningen, twee-onder-één-kap-woningen en vrijstaande woningen. De nieuwe woonwijk in Soesterberg telt straks ongeveer 180 woningen.

De verwachting is dat de kavels zullen zeer gewild zijn. Daarom is het nu de tijd om u te gaan oriënteren op de financiële mogelijkheden. Wat kunt u maximaal lenen? Hoe zit het als ik mijn huidige woning nog niet heb verkocht? Hoe werkt een bouwdepot? Kortom, allemaal vragen die aan de orde kunnen komen bij het financieren van een bouwkavel. Wij van Profin staan met het team klaar om u te woord te staan in een vrijblijvend hypotheekadvies gesprek. Neem contact op met Folkert Fennema of René Kole op 033-2475045.

Hypotheken

Gerelateerde artikelen

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de financiële markt. Onze financieel adviseurs delen graag hun kennis met jou.

Terug naar overzicht

Contact

Vragen of een afspraak maken?
Wij helpen u graag verder.

033 - 247 50 45

Profin ondersteunt al jaren vol trots maatschappelijke doelen.

Profin-financiële-en-assurantieadviseurs-steunt-het-Amersfoorts-Jeugd-Orkest